Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Đilas diktira gradsku politiku

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas juče je telefonom naredio gradonačelniku Novog Sada Igoru Paviličiću da odustane od smene direktora Novosadske televizije Andreje Tomaševića, piše jutros novosadska štampa.

Radikali traže smenu Jovanovića

Srpska radikalna stranka danas je Skupštini grada podnela zahtev za smenu predsednika novosadskog parlamenta Aleksandra Jovanovića, zbog, kako navode, grubog kršenja poslovnika o radu Skupštine, Statuta grada i nekoliko republičkih zakona na prethodnim sednicama.

Jovanović predlaže izmeštanje finala Kupa

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović uputio je pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, u kojem predlaže da se razmotri inicijativa da se ubuduće finala Kupa Srbije igraju van Beograda.

Hitna zamalo zakasnila

Hitnoj pomoći trebalo je 20 minuta da dođe na lice mesta i pomogne čoveku kome je pozlilo u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Toplanin zahtev dolazi na red u maju

Zahtev Toplane da se uvede novi sistem obračuna grejanja po potrošnji neće se razmatrati pre sednice Skupštine grada u maju, rekao je predsednik novosadskog parlamenta Aleksandar Jovanović.